Det er gøy å være Liverpool-supporter om dagen. Etter en etterlengtet seier i Champions League i fjor, har lykken snudd for laget fra Merseyside. Liverpool hadde sin storhetstid på 70 og 80-tallet, med figurer som Bill Shankly og Bob Paisley i spissen. Nittitallet ble derimot et vendepunkt for Liverpool og starten for lagets nedtur. Det ble ikke før den store Champions League finale i 2005 at Liverpool fikk seier smak i munnen igjen. Lykken skulle imidlertid ikke vare lenge, og det ble ikke store pokaler for Liverpool helt til 2019 med en meget imponerende seier mot Tottenham i Champions League. Les mer om det her.

Jürgen Klopp – en modern helt

Etter ankomsten av tyske Jürgen Klopp har mange Liverpool-supportere gjenvunnet troen på nye pokaler og skikkelig kvalitetsfotball. Klopps satsing på unge talenter ser ut til å ha ført Liverpool til topplassen i Premier League-tabellen, og ikke minst en Champions League-pokal. Tyskeren er også ansvarlig for anskaffelsen av kvalitetsspillere som Mohamed Salah, Sadio Mané og Allison Becker. Du kan finne den offisielle Liverpool-drakten med navnet på favorittspilleren din på Kopshop. I tillegg er det masse andre artikler som fotballer, bøker, ryggsekker, figurer og treningstøy. Jürgen Klopp sin trenerdrakt finner du selvfølgelig også der. Sjekk det ut og finn din favoritt!

Premier League

Liverpool har vært svært nære å vinne den engelske Premier League under Jürgen Klopp. I 2014 fikk de andre plassen etter et tap mot Mourinhos Chelsea, og samme plasseringen fikk de i fjor. I år leder Liverpool tabellen, og sjansene for at de stikker av med seieren har aldri vært større. Dersom Liverpool vinner, blir det den første gangen de får med seg en Premier League-tittel, ettersom ligaen het «First Division» sist gang Liverpool vant den. Dette er en meget spennende tid for enhver Liverpool-supporter, kanskje mest for de yngste av alle som kan få oppleve en ligatittel live for første gang. Les mer om det (her) (https://www.liverpool.no/kommentar/2020/1/liverpool-leder-ligaen-med-19-poeng-med-like-mange-kamper-spilt/).