Fotballstjerner, superkjendiser, modeller, alle sitter de rundt same pokerbord. Det er ikke bare norske kjendiser som elsker poker, men også internasjonale superstjerner fra alle bransjer har kastet seg på bølgen. Kanskje er det konkurranse instinktet de har i seg, det samme instinktet som har gjort dem til den de er i dag, som slår til rundt pokerbordene, for kjendisene begynner å bli gode. Selv fotballstjernen Neymar spiller nå ikke bare for Barcelona, men også for PokerStars. Poker har virkelig tatt av i Brasil, og for en stund tilbake fortalte den brasilianske pokerspilleren André Akkari at selveste Neymar Jr. antakeligvis elsket poker mer enn Akkari selv. Det er ingen tvil, Neymar Jr. har inntatt pokerbordet og har ingen intensjoner om å forlate det tomhendt.

En stor signering

Da Barcelona signerte Neymar Jr. sto flere tusen Barcelona fans inne og utenfor den legendariske hjemmebanen til Barcelona Camp Nou. Det var helt klart en av verdens største signeringer noensinne. Hos PokerStars sto nok også jubelen høy i taket når han signerte for Team PokerStars. Nå skal den 22-årige brasilianeren også konkurrere om millioner rundt pokerbordet i World Cup of Poker.

En spennende profil

Neymar Jr. vokste opp i byen São Vicente, etter at familien flyttet inn hos bestemoren. Familien på fem bodde på samme rom i hele 11 år, før de flyttet videre til Santos. Der startet Neymar å spille for ungdomsklubben til havnebyen og da han var 17 år signerte han endelig en profesjonell kontrakt med Santos FC. I 2009 debuterte han og fikk hele 102 kamper for klubben, og han rakk å score hele 54 mål. I 2011 forlengte han kontrakten ut sesongen 2013/2014. I 2013 skrev han under for Barcelona og ble dermed verdens tiende dyreste fotballspiller gjennom tidene. I dag blir Neymar betraktet som en av verdens mest spennende fotballprofiler, og til tross for sin unge alder har han rukket å spille hele 60 landskamper for Brasil og scoret fantastiske 31 mål. Det er ingen tvil, Neymar er en spennende fotballprofil, men tar han med noe av fotballstrategien sin til pokerbordet også, kommer han til å gjøre det stort i poker.

Mange sponsorer

Det er få fotballspillere som har flere og bedre betalte sponsoravtaler enn Neymar Jr., og derfor har det blitt stilt mange spørsmål om han i det hele tatt har tid til poker. Det har han selvfølgelig, for på mange måter er han akkurat som mange unge spillere. Han samler venne sine for å spille poker så ofte han kan. Nå har altså den brasilianske fotballstjernen tatt på seg rollen som Pokerstars ambassadør. Det krever allikevel mye tid, for han skal være med på markedsføringen av kampanjer og både Pokerstars live og online turneringer, som spiller. Er du heldig kan du faktisk havne på samme bord som han, og det er bare å notere deg navnet med én gang: Neymar Jr..

Et flott team

Det er helt klart at fotballspillere har det konkurranse instinktet som kreves for å bli gode pokerspillere også. PokerStars begynner å få et meget eksklusivt og et godt team, for Neymar Jr. har også en pokerkollega i fotballens legende Cristiano Ronaldo. På banen er de arge konkurrenter i klubbene Real Madrid og Barcelona, men rundt pokerbordet er de kollegaer, selv om de begge nå skal kjempe om samme premiepott.

PokerStars er for øvrig verdens største pokerselskap på nett med hele 65 millioner registrerte spillere på nett. De har også sin egen pokerskole, slik at man får gratis utdanning ved å bli spiller hos akkurat dem. Om man er nybegynner kan man melde seg på alt ifra gratisturneringer eller turneringer med en så lav buy in som 0,01 dollar.