Alle elsker nylanserte spilleautomater, og det er morsomt å teste dem ut. Sjekk dem ut med lekepenger først, for å finne ut om de er verdt å satse penger på. Med lekepenger kan spillerne teste ut alle spillene de vil, uten risiko. Her er noen av nykommerne våren 2017.

Japansk mystikk

Den japanske kulturen er spennende og annerledes. I spillet Matsuri blir spillerne med på en japansk festival. Det vanker belønninger underveis. Spillet kommer fra Play’n Go, og har 20 gevinstlinjer. Det er mulig å vinne gratisspinn og bonuser, og det er både vanlige jokere og utvidede jokere i spillet. Toppgevinsten er på hele 300 000 mynter. Det er også et morsomt bonusspill der det jaktes på fisk med en skje.

Magi og mystikk

Det virker som magi appellerer til spillerne, for det lanseres stadig nye spill med magiske temaer. Magic Mirror er et spill fra Merkur Gaming, og som du kan prøve for eksempel her. Dette spillet har bare 10 gevinstlinjer, slik at det er forholdsvis oversiktlig også for nye spillere. De magiske speilene i spillet aktiverer gratisspinninnslaget. Speilene velger også ut et spesielt symbol før gratisspinnrundene.Hvis magi frister, kan Elven Magic fra Red Tiger Gaming også by på rikelig av dette. Her dukker det opp en vakker alv i en magisk skog. Spillet har fire ulike piler, som representerer de fire elementene. Pilene virker på ulike måter. Ildpilen ødelegger symboler slik at de erstattes av nye, luftpilen spinner symboler slik at nye kommer fram. Jordpilen deler ut tilfeldige spredte jokere, og vannpilen fryser symboler til is slik at de blir værende på hjulene under neste spinn.

Legenden om Atlantis

Mange har latt seg inspirere av historien om Atlantis. Det nye spillet Queen of Atlantis kommer fra Aristocrat. Her kan spillerne oppleve en magisk undervannsverden. Spillet har blant annet win all ways, og et originalt gratisspinninnslag med skattekister som skjuler gratisspinnene.