Ok. Kanskje poden våknet ekstra tidlig, slik at dere alle var påkledd og i prinsippet klare for å møte verden i god tid før morgensendingene på TV og radio sparkes i gang. Kanskje du på en eller annen magisk måte klarte å la være å lytte til den lille stemmen som hver bidige morgen hvisker deg i øret supre argumenter for at du ikke trenger å stå opp akkurat nå. (“Frokosten tar du bare på pulten”, “hvis du bare løper litt raskere til bussen… “, “du kan jo bare jobbe litt lenger i ettermiddag”)

Det er klart at slike ting kan skje.

Følg med på nyheter uansett hvordan dagen din blir
Men for mange er det først når man har låst seg inn på kontoret, hentet en kopp kaffe og skrudd på pc-en at man våkner skikkelig og kan føle seg som et menneske igjen. Fordi morgen er ofte synonymt med kaos. Toåringen – og dermed du også – var våken tre timer i natt, slik at når dere først sovner, ender det med at man forsover seg. Ville ikke ha frokosten. Var visst litt kaldt ute, må finne frem varmere tøy. Leke “hvor er husnøkkelen”-leken. The list goes on. Minuttene fyker avgårde og man vurderer ta med seg toalettsakene sine for å unnagjøre morgenstellet på bussen for å spare tid. Mye kan skje.

Og det er først når man ankommer arbeidsplassen at man kanskje kan puste ut. Det er her vi kommer inn i bildet. Ikke mens du leter etter venstreskoen eller hiver i deg en porsjon cornflakes. Vi vet kanskje ikke hvordan vi skal minimere morgenkaoset ditt, men vi kan tilby deg oppdaterte nyheter og annen nyttig informasjon når du trenger det!