Korona-perioden har forårsaket endringer på alle nivåer av samfunnet, og fotballkamper i Premier League er intet unntak. Etter en lang periode med nedstenging, fikk fotballkampene starte opp igjen – men med et svært begrenset publikumsantall. Premier League er alfa omega for fotballtilhengere over hele verden, og lidenskapen er stor for både klubbene, trenere og enkeltspillere. Du må lete lenge etter en arena som er så sosialt viktig som Premier League.

Er Premier League noe mer enn fotballkamper?

Når klubben som er nærmest hjertet ditt spiller kamp i Premier League, er det utrolig viktig for fotballtilhengere. Et tap kan sende klubben ned en divisjon og en seier kan gjøre at tilhengerne sammen med klubben ser en pokal glitre i det fjerne. Klubbene er så viktige at tilhengere kjøper alle mulige effekter med klubblogo, fra klær og kopper, flagg og nøkkelringer. For Liverpool, kan alt dette kjøpes på nettsiden Kopshop.

Hvem vinner Premier League?

Dette er et spørsmål som mange fotballtilhengere er opptatt av. Fram til nå har tilhengerne måttet følge med på kampene med klubbeffektene fra sofakroken, men dette ser ut til å endre seg. Det planlegges nå for at Premier League skal åpnes opp for publikum igjen, slik at tilhengerne kan få muligheten til å se de regjerende mesterne forsvare sin tittel. Og med riktige drakter fra Kopshop, kan du endelig bli publikum med stil.